2007. december 22., szombat

még mindig Dávid



Dáviddal kapcsolatban nem voltam túl igazságos, mely szerint csak 10 szót használ rendszeresen. Erre már ebéd közben rá kellett döbbenem. Ugyanis a „kan” mint kanál szó is másodpercenként hagyta el a száját, amíg a kezébe nem nyomtam egyet, ezt követte azonnal a „villa” szó. Így, ilyen profin kimondva. Na nem mintha evőeszközökkel enne a drágám, ezek csak az imidzs miatt kellenek, amúgy kétmarokra tolja a pofiba a kaját. Amióta rájött, hogy nem elég a 8 fog ahhoz, hogy tőlem a bébiételen kívül mást is kapjon beerősített és gyorsan növesztett még 5-6 fogat a múlt hónapban. Azóta viszont akkora csákónak érzi magát, hogy csak a mi kajánkat hajlandó megenni.
Ebéd közben ugatott egy kutya is és persze rögtön jött Dávid szintén rendszeresen használt két szava: „vau vau, cica” Merthogy neki minden állat cica, de szerintem csak szivat, mert az öblítőn levő macira direkt minden este rámutat és kis gengeszter arccal közli, hogy cica, majd jót röhög a poénján.
Uzsi után pedig rögtön közölte, hogy „dan”, ami a szandál, ami egyenértékű azzal, hogy szeretne rohangálni a lakásban.
Ja és a „kuka” szót is naponta min. százszor mondja, mert minden nagyobb méretű autót kukásautónak nevez. Kristóf persze mindig kijavítja, hogy teherautó vagy kamion. A „bruma” a motor és a buszt pedig minden alkalommal elintegeti, ahányszor csak látjuk és mondja is, hogy „pápá vagy szia”. Szóval azért elég sok szót tud a kis tündérem.:)

Nincsenek megjegyzések:

 

Made by Lena