2009. április 29., szerda

Tévedtem


Úgy novenber közepén hagytam fel a barátnői/rokoni programok szervezésével, mert addigra fáradtam bele, hogy folyamatosan le kellett mondanom mindenkit a különböző betegségeink miatt.
Frusztráló volt és kellemetlen.
Két hete viszont újra belevágtam a programszervezésekbe. Valószínűleg túl sokat vártam az orrmandula eltávolításától és az a képzetem támadt, hogy most már soha semmi. Ráadásul mindez Dávidra is kiterjesztve! Persze! Kedd óta ismét folyamatosan mondom le a heti programjainkat. Ugyanis pénteken lett náthás mindkét gyerek, de jó közérzettel, ezért pollenallergiára gyanakodtunk (nekem van). Egészen ma éjszakáig, amikor is mindkét hapsikámnak hőemelkedése lett és reggel óta gyakorlatialg folyamatosan folyik az orruk. Délután viszem őket a gyerekdokihoz. A sakkozás pedig újra megkezdődött: "Ha ma nem, akkor jövő héten mikor, persze csak ha addigra mindkettő egészséges és természetesen a Te gyereke(i)d is."
Még jó, hogy van internet!:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-( Remélem csak egyszerű náthátok lesz. Jobbulást!!!!!

Viki írta...

doki szerint az, de megint kiakasztott (ez a helyi orvos), meg sem nézte Kristóf torkát, amikor direkt mondtam, hogy fáj a gyereknek. Közölte, hogy majd hétvégén kiderül, hogy komolyabb dolog lesz-e belőle. Kedves.

 

Made by Lena