2009. április 29., szerda

Méretek


Az rendben van, hogy nőtt a lábfejem mindkét szülés után. Tényleg hosszabb lett és nem szélesebb. Szóval nem könnyen, de elfogadom, hogy a 165 centimhez nem mindig 3-as számmal kezdődő cipőt kell vennem. Sőt! De azon azért picit kiakadtam, hogy nem egyforma mértékben sikerült nőnie a két kis lábacskámnak. Így pl. ma is majdnem elhagytam az új, imádnivaló könnyű "kis" tavaszi cipőcském egyik felét. Erre persze rásegít az a tény is, ami egyébként szintén felettébb bosszantó, hogy nem kerek számra sikerült nőnöm, hanem az egyik olyan 39,5 lehet a másik 39, tehát a 39-es cipők majdnem mindig kényelmetlenek a 40-esben viszont sokszor csónakázom.
A sportcipővásárlás a legkritikusabb (mármint lelkileg), ugyanis azokból határozottan 40,5-es kell! Erről hétvégén ismét meggyőződtem, amikor megtalálam álmaim edzőcipőjét, egy sötétkék converse darabot. Egyetlenegy volt belőle ebben a méretben.:)
Egy dolog legalább biztos és kellően pozitív is: manapság már nem olyan könnyű kibillenteni az egyensúlyomból!;-)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Én is ugyanígy vagyok. A szandál a leggázosabb, mert ha kisebb méretet veszem, akkor az egyik lábam előrébb van, mint a másik ;-)

Viki írta...

szandálom nincs, így ezzel a problémával még nem szembesültem, de most, hogy írod....nem is próbálkozom:))

 

Made by Lena