2009. április 14., kedd

Miért pont a bokám?:)


Pár éve , egészen pontosan öt, megtetszett a bokalánc. Előtte borzasztónak tartottam és általában a bokalánchoz tartozó stílust is. Kristóf születése után viszont úgy behülyültek a hormonjaim, hogy elkezdtek ezek a dolgok tetszeni a rózsaszínnel és a csillogó-villogó kiegészítőkkel együtt. Gáz. Dehát ez van. Vagyis lett. Szóval öt éve aktív bokalánc viselő vagyok. Nagyon vékony, fehérarany. Fityegők és extra díszek nélkül. Tehát a legszolidabb szinten nyomom. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy éve, amikor így tavasz tájékán felvettem, pont jó volt a méret. Meg is lepődtem, mert picivel bővebbre emlékeztem.;-) A lábaimmal viszont soha nem volt nagy bajom, így különösebben nem problémáztam rajta.
Ma viszont! Úgy döntöttem, hogy ismét itt van a bokalánc szezon. Elővettem, felvettem és simán lötyög a bokámon. Azaz olyan másfél-két centivel kisebb lett a bokám kerülete! Súlyra változatlan vagyok a tavalyi évhez képest, tehát egyértelműen a sportolás hatása a csökkenés! Na és ezen akadtam ki!:) Miért éppen a bokámnak kell formálódnia??? Ki az, aki a bokáján izgul? Nem? Bezzeg a hasamon, azon semmi változás! Ááááá!

7 megjegyzés:

fórumvírus írta...

nem akarlak elszomorítani, de a boka kerületének mérete nagyban függ a szervezet vízháztartásától is:D
ergó, ott vizesedik először az ember, ha meg van terhelve.. :D Ergo, mostanában kevésbé van terhelve, kevésbé van meleg.. stb..

de az is lehet, hogy tényleg onnan fogytál. A barátnőm ölni tudna érte:D kétszer olyan vastag a bokája, mint egy nomális embernek, pedig vékony, amúgy.. :D

bruercsi írta...

Áááá, nem jó a hozzá állás... Legalább a bokád már átalakult!! Tudod, félig tele vagy félig üres esete! :)

leda írta...

Igen, igen, Bruercsinek igaza van! Tessék már kicsit örülni! Majd a hasad is szépen lassan lemegy, csak türelem! (Persze ezt amolyan terápiás jelleggel írom, bíztatás magamnak is, én is eléggé el tudok keseredni.)

Viki írta...

szerencsére a vizesedés nem jellemző rám, terhesség alatt sem alakult ki:)

persze, annak örüljünk, ami van!:) azért, ha legközelebb azt veszem észre, hogy lecsúszik a gyűrű az ujjamról, abbahagyom a sportolást!:D

egyébként találtam már pár új izmot magamon (láb és kar tájékán, úgyhogy igaziból hatásos), csak ez a boka meglepett és ezért kissé sarkítottan számoltam be róla;-)

Judit írta...

:DDDD
valahol el kell kezdeni fogyni:D

amilgade írta...

:-) Még ilyet sem hallottam! :D De a lányoknak igazuk van, csak pozitívan! ;-)

Viki írta...

abszolút pozitív vagyok:D annyi szénhidrátot nyomtam ma is magamba, hogy kizárt a negatív hangulat;-)

 

Made by Lena