2008. augusztus 26., kedd

Szülői értekezlet


Túl vagyok rajta! Esküszöm, úgy izgultam, mintha valami nehéz vizsgára mentem volna.:))
Felesleges volt, mert nem evett meg senki. Sőt! Az óvó nénink annyira kedves és olyan profi arcmemóriája van, hogy amikor megérkeztem (én voltam az első, mert úgy indultam el, mintha velem lenne a 2 gyerek is, dehát nem voltak, ezért 20 perccel hamarabb odaértem) rögtön mondta, hogy tudja, hogy én vagyok Kristóf anyukája és Kristófnak a megbeszéltek szerint maci lesz a jele.:)) Úgyhogy megnyugodtam. Másfél órán át ott voltunk egyébként, bár kb. 10 percnyi hasznos infó volt, dehát belefért, hogy szokjam a légkört.:) Holnap délelőtt pedig nyílt nap lesz és mehet minden szülő, gyerek, kistesók. Utána is a héten még megyek Kristóffal délelőttönként és hétfőtől már egyedül jár a terv szerint. Reggelenként nyolcra kell(ene) beérnünk. Vége van a jó világnak, mint pl. ma is fél tízig aludtunk. Bocs. Dávid tízig.:)
Ja, és totál vegyes csoportba került Kristóf. Van aki már 7 éves lesz októberben és van 3 és fél éves is. Amúgy ebben az oviban eddig a korosztályonkénti elkülönítés hívei voltak, csak annyi kisgyerek jött, hogy kénytelenek vegyes csoportokat kialakítani. Nekem mondjuk mindegy, csak legyen végre közösségben Kristóf.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Tényleg jó kis vegyes csoport! Hányan lesznek összesen? Kiváncsi vagyok, hogy a 7 éves hogy fogja érezni magát. Már nincs előkészítő (iskolai)? Anno, én olyanba jártam, mivel nem voltam ovis. 6 évesen, saját korosztályommal.
A reggeli elindulástól én is félek, pedig én cak egyedül megyek. Tényleg!!! Dáviddal mi lesz, amíg Te az oviba leszel a nagyobbal??

Viki írta...

Nem tudom a 7 éves miért nem ment suliba, már 3 éve oviba jár.

 

Made by Lena