2008. augusztus 19., kedd

Levegő


Ez kellett a srácoknak! Úgy alszanak, mint a bunda és egy hang nélkül beájultak az ágyukba ebéd után. Pedig amióta Dávidnak is nagy ágya van, azóta átrohangálnak egymáshoz és min. egy-másfél óra mire elalszanak. Gyakorlatilag pont mire fel kellene ébredniük.
Ma viszont délelőtt elpletykáltam az időt a szomszéd lánnyal és kint voltunk 2 és fél órát az udvaron, a fiúk pedig tök jól eljátszottak az ő másfél éves fiával. Úgyhogy most megy a horkolás.
Csak hát nem lehet minden délelőtt ennyit kint lenni, mert akkor semmivel nem haladok.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Házvezetőnő??? ;-) Csak egy megoldás a sok közül!! :D Ákosnak meg mondd meg, hogy hozzon több pénzt, ha azt akarja, hogy a srácok időben kidőljenek! ;-)
Na de komolyan, egy bébiszityó néha nagyon jól jönne, anyuka is néha ki tudna kapcsolódni, és a gyerekek is jól ellennének.

Viki írta...

Ákosnak mindegy, mert akkor is kidőlnek nyolc-kilenc között, ha délután négytől-hatig alszanak.:) Mondjuk ez nagy mák!
Ááááá, én nem merem bébiszitterre hagyni Dávidot. Még a nagyikra sem, nemhogy egy idegenre.Majd jövő nyáron talán már nem lesz ennyire szeleburdi. Az előbb is majdnem beleesett a fürdőkádba, mert ő akart egyedül bemászni, persze szólás nélkül. Lovaglóülésben egyensúlyozott a kád peremén természetesen ruhástul, ja és ott álltam mellette, csak fél másodpercre fordultam el Kristófnak segíteni.:)
Kikapcsolódás: Ákos szokott szabit kivenni és itthon maradni velük és akkor van csajprogramom. Plusz minden este kilenctől éjfélig jut magamra idő. Ez így elég is.:)

 

Made by Lena