2008. augusztus 30., szombat

Szerda


Húúú, nem is tudom, mivel kezdjem.:) Annyira felborult az eddig kialakult napirendünk, hogy gyakorlatilag minden este beestem az ágyba és semmihez sem volt kedvem. Pedig ez még csak a beszoktatás időszaka volt, ami azt jelenti, hogy ráértünk nyolckor felkelni. Na de megpróbálkozom az időrendi sorrenddel.
Tehát szerdán délelőtt volt a nyílt nap az oviban. Annyira nem is voltunk sokan, mint ahogyan számítottam rá. Természetesen jött velünk Dávid is, így Kristóf végig Dáviddal játszott.:) Kint voltunk az udvaron és azt fedezték fel. Szerencsére arra nem figyeltek, amikor egy kisfiú a homokozóban talált egy gilisztát, rátette a lapátjára, megmuttatta nekem, majd a következő pillanatban széttrancsírozta a homokozó melletti asztalon. Miközben 3-4 kisfiú álllt még körülötte. Végig azt kiabálta, hogy palacsinta lesz belőle és nevetgélt. Elég sok sorozatgyilkosos könyvet olvastam már és a gyermekkorról is szó van a történetekben, ezért beugrott pár dolog, de elhesegettem mindent.:) Amúgy aranyos kifiú volt, rögtön bemutatkozott nekem és közölte, hogy itt ő a fönök és Kristóf labdázhat velük. Kristófnak nem volt kedve (meglepő módon), de szerintem nem is járnak majd egy csoportba.
Mielőtt hazaindultunk volna még bementünk a terembe is és Kristóf örömmel fedezte fel, hogy szuper jó benti játékok vannak. Tényleg jók. Legók, vonatok, klassz játszókonyha egy galéria alatt. Így Kristóf nagyon várta a csütörtököt, mert megígérte neki az óvó néni, hogy bent is játszhat majd.
Amúgy Dávidnak is nagyon tetszett minden, simán eljátszott bent a többi gyerekkel. Ennek szerdán még örültem.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Kiváncsi lettem volna az arcodra, amikor megláttad a "műtétet"! ;-) Gondoltam, hogy Dávid is szeretne ott maradni. Biztos rossz lehet neki (majd) otthon egyedül.

Viki írta...

Ááá, már élvezi a helyzetet.:) Tegnap egész délelőtt bírkózott, játszott velem, mivel most rá is több időm van és megkapja a csak kettesbeni időt, amit a jelek szerint igényel is.

 

Made by Lena