2008. április 3., csütörtök

Varrótanfolyam


Tegnap este voltam az ingyenes varrótanfolyamon, már amennyire tanfolyamnak lehet nevezni 2 órát.:) Eszméletlenül jó volt!!! Sikerült varrnom is!:) Pont olyan szivecskés tűpárnát csináltunk, amiről már hónapok óta ábrándozom, hogy milyen jó lenne, ha tudnék csinálni. Na jó, még mindig nem tudok olyat varrni, azaz szépet nem. De! Legalább már tudom, hogyan kell(ene). Kristófnak pedig így is nagyon nagyon tetszett a béna, kis szivecském. Egész reggel dicsért, hogy milyen szépen tudok varrni.:)
Szombattól élesben is elkezdem, az igazi tanfolyamot!
Annyira feldobott, hogy életemben először tovább jutottam a cérna befűzésénél!!!:) Már ezért az érzésért érdemes volt elmenni!:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Ugye milyen jó!!! Én most megint ágynemű anyagot vettem a gyereknek, az előző is a zsákban van tavaly óta. De most hétvégén nekiállok. Sőt megvarrom Macusnak a nacit is. Észre sem veszed és a szívecske után, már szoknyát fogsz varrani. Azt a legkönnyebb! ;-)

Viki írta...

Ja, elvileg azt kezdünk el tanulni holnap. Azaz még nem, az első 4 órában megmutatjuk a varrógépnek, hogy ki az úr a háznál.:) Szóval holnap még csak az a cél,hogy tudjak egyenesen varrni illetve kanyarodni.
Varrogass is szorgosan, mutogasd miket tudsz, legalább ösztönözve leszek.:)

 

Made by Lena