2008. április 22., kedd

Aranyat érő mosógép


Tegnap délután találtam egy mosógépszerelőt, aki azonnal ki is jött, majd 40 perc után közölte, hogy nincsenek jó hírei. Vagy a motor ment tönkre vagy elektronikus a hiba. Ma reggel 9-kor már itt is volt a motorral, amiről kiderült, hogy jó. Így az elektronikát kellett cserélni. Délelőtt rohangált utána, majd 2 órán át szerelte, de végre jó a mosógépem! 46.700 Ft-ba került ez a buli, gyakorlatilag egy fél mosógép ára. Mondjuk adott rá 1 év garanciát és tök normális is volt a szerelő. Ellátott jótanácsokkal és tényleg nagyon gyorsan rendelkezésre állt. Ettől függetlenül még nem tettem túl magam az összegen.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-( Az egyik havernál 1 év után nem indult a mosógép. Kihívta a szerelőt, megnézte és azt mondta, hogy kb. 35000 Ft lesz a javítás. Asszony pajtás elküldte azzal, hogy gondolkoznak rajta, közben szóltak egy havernak, aki ért az ilyen kütyükhöz. Kiment egy biztosíték vagy mi, csak 1000 Ft-. volt. Szerencsétek volt, hogy tényleg rendes az ipse. Én sajnos még nem találkoztam rendes szerelővel. (Bocsi a kivételeknek)

Viki írta...

Na igen, ha van szerelő ismerős, akkor biztos olcsóbb. Nem tudom, hogy mennyire vágott meg, de tényleg sokat telefoálgatott miatta, sokáig szerelte. Az biztos, hogy ha megint elromlik, akkor már újat veszünk és olcsóbbat fogok keresni. Így is úgy is gyenge minőségűek.

 

Made by Lena