2008. április 28., hétfő

Sopron

Az elmúlt pár napot Sopronban töltöttük és FANTASZTIKUSAN jó volt!!!!:) Egyszerűen imádom ezt a várost! Két éve komolyan gondolkoztunk azon, hogy oda is költözünk, de végül győzött a józan ész. Így maradt a "kedvenc nyaralóhely" szerepben, de olyan szinten, hogy vasárnap le is foglaltunk egy hetet nyárra is egy frankó szállodában. Már nagyon várom. Sőt, várjuk! Ugyanis Kristófot is megfertőztük Sopron szeretetével. Még szeretett volna egy napot ott aludni.:)
A kirándulást olyan szinten szereti, hogy nem is gondoltam volna. Nagyon tetszett neki, hogy barangoltunk az erdőben és, hogy ott piknikeztünk.
Dávid is élvezte, de ő a végefelé elfáradt és cipelni kellett.

Azaz a szendvics után,
újra erőre kapott és bottal a kezében járta az ösvényeket.



Ma délelőtt pedig a Fertő tónál voltunk.

Eddig csak hallottam, hogy nagyon szép hely, de most végre meggyőződhettünk róla, hogy tényleg! Nyáron tuti, hogy megyünk oda ismét!
(Dádi itt éppen megint elfáradt picit, de azért nekem is jól jött már, hogy leültünk:))


Ilyen szuper kis házak vannak a tó fölé építve!

Elfogadnék egyet.:) Néztük, hogy elég sok vállalati üdülő. Ha egyszer visszamegyek dolgozni, ezeknél a cégeknél fogok először intrejúra jelentkezni.:)))
A srácok a 3 órás autókázást is jól bírták. Odafelé egyszer megálltunk kajálni és pont a Sopron táblánál kezdtek el nyüglődni. Hazafelé viszont 2 órát aludtak, így szerencsére nem ment a nyafogás és nem is álltunk meg.
Ja, és azért ha Sopron a téma, akkor nem lehet nem szólni az éttermeikről!!! Ma is felfedeztünk egy nagyon tutit!!! Hétvégén pedig találtunk egy mézes sütis teázót. Ahonnan hoztunk is hatféle mézes puszedlit és lekváros linzerkarikákat!
Na és az új hobbym (vagy lassan azzá váló) hatására, kerestem méteráru boltot is és sikerült klassz kis anyagokat beszereznem.:)
Jaaaj, legyen már nyár!!!!!:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Jaj de csodaszép helyen voltatok!!!! Ha belegondolok, hogy a tengerpart miatt mondtunk le!!! Nagyon bánom!!! A srácok tényleg jól bírták az utat, és nagyon aranyosak a képeken! :-) Gondolom Ti is jól elfáradtatok a hosszú hétvégi "pihenés" után. Szegény férjed ma ment dolgozni???

Viki írta...

Pedig milyen jó lett volna, ha esetleg nyáron egyszerre lettünk volna ott!:)
Aha, Ákos ma melózik. Kicsit álmos volt a hanja délelőtt, mondjuk nem csodálom, hatkor nem is tudtam volna ma felkelni.

 

Made by Lena