2008. november 21., péntek

Vakegér

Az előbb majdnem robbantam! Valami köcsög összefirkálta a postaládánkat! Rendben, nem firkálás, hanem tök ronda számokkal, ferdén!, valamilyen ezüstös tollal ráírta a házszámunkat! Ami egyébként ott virít a ház falán és nem is valami extravagáns helyen, hanem az unalmas jobb felső sarokban, standard méretben, sötét színben a világos falon! Nem tudom, ki az a degenerált, aki ezzel szórakozik.
Mindenesetre szídtam az összes felmenőjét, miközben a 3 fokos frankó időben CIF-fel súrolgattam a postaládát, aminek természetesen göröngyös a felülete, így nem jött ki mindenhonnan a festék. De ha vissza meri írni...!!!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

szerintem a postás tette. ugyanez a jelenség nálunk is előfordult. azóta is agyalok, hogy ki tette......s főleg hogy merte????

Viki írta...

nálatok is? ezek szerint helyi specialitás lenne?:D dehát másfél év után csinálná a postás? látásból ismer is minket. tavaly a vízórás pasi volt, de ő ceruzával csinálta és akkor még valóban nem volt házszámunk kitéve.

amilgade írta...

Szerintem is valamelyik "szolgáltató" firkált! Ez az ő szokásuk, ha valaki csintalanságból követte volna el, akkor a szám helyett mást is találtál volna!

Viki írta...

igen, ez valószínű, hogy nem úsztam volna meg ilyen szolid stílusban:)

Névtelen írta...

hát nekünk az a mákunk, hogy még nincs befejezve a kerítés, tehát el fog tűnni.......de tényleg komoly fejtörést végeztem hogy ki a frász lehetett az.....mondjuk nálunk nincs házszám a házon..na de akkoris....

Viki írta...

persze, simán ki lehet logikázni (jó esetben). na jó, a miénket nem, mert elcseszte a földhivatal, ezért is igyekeztünk minél hamarabb kitenni a jól látható házszámot.
jaaa, Nektek le sem lehet szedni a kerítésről??? durva!!!

 

Made by Lena