2008. november 17., hétfő

Tovább bonyolódik:)


Fokozódik a helyzet. Ugyanis ma megérkezett a második adag ajándék a gyerekeknek Karácsonyra. Úgyhogy rájöttem, hogy a nyilvántartásomat naprakésszé kell alakítani, azaz más színnel kell jelölni, ami már megérkezett, mással, ami éppen szállítás alatt van és megint mással, amit még nem rendeltem meg. Viszont a már megérkezett ajándékok között is csoportokat kell képezni, ugyanis rájöttem, hogy anyunak odaadom az összes, a nevében rendelt ajándékot. Viszont félő, hogy összekeveri, hogy mit melyik gyereknek és mire rendeltem! Így 4 csomagot kell összeállítanom neki. Ugyanakkor az anyunak átadott ajándékokat is jelölnöm kell a füzetemben, hogy ne keressem majd őket itthon teljes pánikban dec. 23-án!:) És ezek csak a gyerekek ajándékainak adminisztrálása. Közben ott van még anyu szüli- ill. névnapja, az egyik nagymamámnak és apósnak szintén ez a kettős, anyós szülinapja. Karácsonyra pedig 15 felnőttnek az ajándékait kellene lekövetni.:) Ezek után mondja nekem valaki, hogy a kismamák leépülnek agyilag az otthon töltött idő alatt.;)

6 megjegyzés:

Judit írta...

Hehe, akkor nem unatkozol:)

Viki írta...

ez biztos:)
most éppen sikerült egy újabb játéküzletből is rendelnem, de ez már tényleg a vége:) jaaa és néztem a listámat, hogy a szállítás alatt levő egyik adagra rá kell csörögni, mert már egy héttel ezelőttre ígérték. a végén még titkárnőt is kell fogadnom!;-)

Névtelen írta...

:)))) ez nagyon jóóóóó:)))

Viki írta...

;-)

amilgade írta...

:-) Hát nem a legjobb az év vége fele születni??!! :-) A névnapokról már nem is beszélek!!!

Viki írta...

de nem tanultam a saját esetemből és mikor szültem én is?;-) ráadásul Dávid névnapját csak azután néztem meg a naptárban, hogy megszületett:)))

 

Made by Lena