2008. november 7., péntek

Karácsonyi ajándéktáska


Napközben döntöttem a mézeskalács kislány sorsa felől. Mégpedig egy ajándékzacskót álmodtam meg. Hosszanti csíkos anyagból volt a terv és egy magas, ám keskenyebb kistáskára gondoltam. Végül ez lett belőle.:) Le sem tagadhatom, hogy most ismerkedem a varrással.:)) Nem baj, keresztebe csíkosan is jó lesz és maximum más méretű sütisdobozt teszek bele.
Még jó, hogy volt annyi eszem, hogy a hímzést a legvégén tettem fel rá, pedig első körben majdnem felvarrtam menet közben. Viszont a 2 óra hímzés szerencsére ösztönzött némi gondolkodásra.:) Eredetileg a füleket ugyanolyan anyagból kellett volna megvarrni, mint a táska anyaga, de biztonságosabbnak éreztem, ha ezzel az ajándékkötöző madzaggal oldom meg a kérdést.;-)



4 megjegyzés:

Judit írta...

Nagyon aranyos lett!!
A szélét nem akartad letűzni? akkor lelapulna, vagy direkt hagytad így?

Viki írta...

Köszi!:)
Az eredeti terv szerint letűztem volna az anyagból varrt füllel együtt, de hogy a fülről lemondtam, eszembe sem jutott, hogy vissza kellene hajtanom, pedig akkor tényleg szebb lenne.:)Úgyhogy köszi, hogy írtad!!! A következőt már így csinálom!:)

amilgade írta...

:-) Helyeske lett! Az is megvan már, amit beleraksz?? ;-)

Viki írta...

Bizony! Ez már egy komplett Karácsonyi ajándék.:) Na jó, a sütit majd később sütöm meg hozzá, de már tudom, hogy mibe teszem. És minden tökéletesen belefér a félreszabott zacskóba.:)

 

Made by Lena