2008. június 30., hétfő

A kérdés


Kristóf ma ebéd közben váratlanul bedobta a témát, hogy ő szeretne még egy kistestvért és mikor lesz a pocakomban? Hááát, gondoltam időnyerési céllal megkérdezem Dávidot is, hogy mit szól a dologhoz. Ő egy határozott "Nem"-mel válaszolt, de szerintem még nem is igazán értette, hogy mit kérdezek, csak mostanában ugye az a tuti, ha nemet mond mindenre. Mármint szerinte. Viszont Kristóf rögtön kezelésbe vette Dávidot, hogy jó dolog a kistesót, így fél percen belül, már a kicsi is kántálta, hogy "jó, jó".:) Jött a nagy kérdésem, hogy kisfiút szertene vagy kislányt. A válasz: "Fiút", Dávid szintén: "Fiú, fiú".
Na és akkor jutott el Kristóf agyáig a lényeg ismét: "De anya! Hogy kerül a pocakodba a kisbaba?".
Dávid remek érzékkel pont a kérdés végén öntötte magát nyakon egy pohár vízzel, így megúsztam a válaszadást. Pedig lassan el kell magyaráznom.

4 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Szerencsés vagy!!! Az én Hörcsögöm rosszul lenne, ha kistesója születne!

Viki írta...

Már kérdeztétek tőle?:)

amilgade írta...

Konkrétan nem, de beszéltünk arról, hogy mi lenne, ha velünk élne egy másik gyerek. A válasz egyértelmű volt! "nem adom oda a játakaimat. Ez az én szobám" stb. De nem fenyegeti ilyen veszély, mert egyke lesz!

Viki írta...

Élesben azért biztos másképp reagálna.:) Nálunk is szinte biztos, hogy nem lesz több tesó , ezért is kérdeztem rá a nemére,hogy mit szeretnének, csak úgy kíváncsiságból.

 

Made by Lena