2008. július 13., vasárnap

Függőség



A varrás egyre nagyobb szerepet kezd kapni nálam. Nem ruhákat varrok, az nem vonz annyira, hanem lakásdíszeket. Azaz helyesbítek. Még csak gyűjtőfázisban vagyok. Ez annyit jelent, hogy az internetet már kifacsartam és csakúgy, mint annó hímzésmintákból, most szabásmintákból is rengeteget begyűjtöttem. Ez eddig nem is lett volna baj. Csakhogy eljutottam a következő fázisba. Ami nem más mint az anyaggyűjtés. Na, hát szóval. Ezt már a hímzésmintáknál is megtapasztaltam, hogy órákig elvagyok egy kézimunka üzletben és kisebb vagyont simán otthagyok, pontosabban otthagynék. Szerencsére a hímzés terén még sikerül annyira a realitások talaján maradnom, hogy max. egy készletet veszek meg (egyszerre), mert ugye nem vagyok az a villámkéz.
Na de a varrás!!! Az sokkal gyorsabban megy! Ezáltal nincs semmi, ami befékezzen miközben állok a szebbnél szebb anyagok előtt, hogy a szalagokról, csipkékről, gombokról ne is beszéljek. Így az elmúlt napokban többször is úgy jártam, hogy csak mutogattam az eladónak, hogy ebből is kérek, meg abból is és húúú az milyen jó lesz párnának és jééé, hát ezt nem hagyhatom itt, óóó ezt csak most vettem észre, nem tudom, mi legyen belőle, de annyira tetszik, legyen ebből is egy méter. És persze az eladók csak szorgosan vágnak és helyeselnek. Szóval ez így nem lesz jó. Elhatároztam, hogy jövő héten még kettő üzletbe bemehetek és kizárólag vékony csíkos anyagokat vehetek, utána jó darabig nagy ívben elkerülök minden ilyen jellegű üzletet és ha mindent megvarrtam, akkor jöhet a második kör.
Íme az eddigi zsákmányaim nagy része, van ami még éppen mosásban van. De annyira jó nézegetni őket!!!!:)



2 megjegyzés:

amilgade írta...

:D Nagyon szépek az anyagok!!! Képeket kérek midenről, amit már varrtál!!!!
Én sem felejtettem el az ágyneműt, csak mosásban volt, és még nem vasaltam ki! ;-)

Viki írta...

Köszi!:)
Oké, majd teszem fel őket, bár most is éppen a levendulás képet hímezgetem. Mondjuk délután nem is varrhatok, mert felébrednek rá a srácok.
Bizony, bizony, az ágyneműt várom!;-)

 

Made by Lena