2008. július 23., szerda

Süti, csak saját felelősségre:)


Kristóf kezdi bontogatni a szárnyait mint a jövő nagy cukrászmestere.:) Ez az első már majdnem használható receptje, amit ma délelőtt fejtett ki nekem nagy lelkesen. Elvileg a névnapjára kellene ezt megsütnöm:
A robotgéppel (ezt direkt kihangsúlyozta) kell összekeverni a tejfölt, cukrot és a sajtot(!) 10 percig. Ezután bele kell keverni a csokit. Majd 20 percig sütni és kész.
Azt mondta, hogy nyugodtan megadhatom mindenkinek a receptet.:) Ő pedig kéri tőlem annak a sajtos-túrós poginak a receptjét, amit tegnap sütöttem nekik. Pontosabban úgy fogalmazott, hogy küldjem el neki a receptet. Nem tudok róla, hogy lenne e-mail címe, de lehet, hogy hamarosan csinálnom kell neki egyet.;-)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Nagyon profi!! ;-) Nem is mondtad, hogy konyhatündér a nagyobbik fiad!!! Így már értem, miért tudsz olyan finomakat sütni! Van aki segítsen!!!! ;-)

Viki írta...

Bizony! A 3. szülinapjára játékkonyhát kapott, mindenféle felszereléssel, játékkajákkal, gyümikkel.Még mindig sokszor játszik vele. Sőt, a pici is állandóan tortát süt. Szóval nagyon el vagyok kényeztetve.:) Ma amúgy meggyes tortát sütöttem és Kristóf tette rá a meggyeket a tetejére. Nagyon büszke volt magára!:)

 

Made by Lena