2008. július 18., péntek

Még még még még még!:)



Szerdán volt a nagy nap, amikor is engedélyt adtam magamnak csíkos anyag keresésére. Ugyanis délután ötkor találkoztam az egyik barátnőmmel és úgy döntöttem, hogy már hamarabb bemegyek a városba és "picit" nézelődöm. Így kettőkor már javában a Kálvin téren mászkáltam és sorban bementem minden kedvenc üzletembe.:)
Csíkos anyag persze nem volt. Mármint halvány vékony rózsaszín csíkos. Viszont volt rengeteg más, ami megmozgatta a fantáziámat. És mivel csak 390 Ft métere (egy részének) így igazán vétek lett volna otthagyni őket! Ennek eredményeképpen fél háromkor már 11 méter anyaggal voltam gazdagabb.:) Viszont még mindig nem volt csíkos anyagom, így további üzletekbe is betértem, szám szerint nyolc helyre és tök ügyes voltam, mert már csak minden másodikban vettem anyagot. Természetesen nem halványcsíkost, azt sehol nem találtam, így továbbra is engedélyezve van.;-)
Még szerencse, hogy ötkor találkoztam Andival, mert különben simán tovább bóklásztam volna, igaz 2 helyre még vele is bementünk. Ilyen az igazi barátnő!:))
Az újabb kincseim!Igen, igen a legfelső anyagból már volt itthon korábban is, na de most háromszáz forinttal olcsóbb volt métere...!:DD

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:D Most már nem is tudom követni...az biztos, hogy rengeteg jópofa anyagod van!!!! :D

Viki írta...

:)köszi!

 

Made by Lena