2009. június 12., péntek

Rayher


Az egész úgy kezdődött, hogy múlt héten a gyerekeknek anyóspajtiék megbízásáól rendelgettem ajándékokat. Kreatív dolgokat keresgéltem nekik, hogy nyáron, a jó időben kint festünk, gyurmázunk és csupa olyan dolgot csinálunk, amit bent a lakásban annyira nem értékelek.
Az ő csomagjuk múlt héten már meg is érkezett.;-)
Viszont miközben így barangoltam a neten, eszembe jutott, hogy a Müllerben lehet kapni Rayher termékeket (pl. az a faszív is onnan van, amire a Dadus néninek tettem a hímzést) és körül kellene nézni a honlapjukon. Körülnézni. Khmmm....3,5 órán át molyoltam a katalógusukkal, ami azért megjegyezném, hogy picivel több, mint ezer oldal tele fantasztikus dolgokkal. Naná, hogy a srácoknak onnan nem rendeltem semmit, de magamnak....! Árban szerintem nem vészes, ráadásul csupa olyan dolgot forgalmaznak, amit máshol még nem nagyon láttam. Pl. a szalagok. Fantasztikusan jók! A gombok kartonból vannak sajnos, de dísztárgyakon szerintem remekül mutatnak majd.:) A jutaanyagot már Karácsonyi készülődésként vettem, csakúgy mint a hópelyheket és a rénszarvasos szalagot. Ja, és ne feledkezzek meg a gyűrűalapokról sem!;-) Szóval fantasztikusan boldog vagyok, hogy végre megérkezett apró kis csomagom.:)

8 megjegyzés:

Judit írta...

Kérhetek linet?:)
Fú nagyon jók!!!

Judit írta...

Mármint hol van ez a müller?

Viki írta...

Müller van pl. Vecsésen és Sopronban. Viszont ott ezeket a dolgokat nem láttam. Mármint szalag és gombok, inkább csak faáru van és rengeteg gyöngy.
A Rayhernek ugyanakkor van a Boráros téren egy üzlete. Ott még nem votlam, mert a házhozszállítás ugyanannyiba kerül, mint odautazni.:) Ja és 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyen házhoz hozzák. Itt van a link:
http://www.rayher.hu/hun/

Judit írta...

Köszi, megnézem:)

amilgade írta...

:-)
A Müllernél nézted a katalógust??? Mert én nem találom, csak a rayernél! :-(

Babi néni írta...

És én itt lakom 5 percre tőle (Rayher, Dunaház) és ezért már ki is tiltott a Zuram. ;o)

Mondjuk, volt rá oka! ;o)

Viki írta...

Mááázlista!:)

Amilgade, nem a Müllernél van a katalógus.

Rayher Kreatív Centrum írta...

Hmm, ezt de jól esett olvasnunk! Köszönjük szépen a szép szavakat. Reméljük, azóta is elégedett vagy a termékeinkkel? Szeretettel várunk Facebook oldalunkon és idén elindított inspirációs blogunkon is, Viki!
http://www.rayher.blogspot.com

 

Made by Lena