2009. június 7., vasárnap

Ez is elmarad


Holnap ovis kirándulás lesz a Macifarmra. Úgy volt, hogy Dáviddal mi is megyünk, de egész héten valamilyen hasmenéses torokfájós vírussal küzdünk. Hét elején Dávid kezdte, utána Apjuk és ma délutánra/estére Kristófnak lett olyan szintű hasmenése, hogy nem tudunk holnap menni.:(( Pedig úgy várták!

A jövő hét az utolsó hét az oviban, azaz még nem zár be, de aki délig van, annak a szüleinek elég célirányosan tették fel a kérdést, hogy ugye nem jön a gyerek, mert összevont csoportok lesznek július végéig. Azért kiakasztó ez az ovihelyzet! El sem tudom képzelni, hogy 3 év múlva itt gördülékenyen menjen a bölcsi kérdés, ugyanis jelenleg egy darab bölcsi van az egész városban és öt ovi. Ha ennyi ovi nem tudja kiszolgálni az igényeket, akkor az egyszem bölcsi mire képes majd?

2 megjegyzés:

Körmi írta...

Macifarm???!!!...az merre található? írnál róla egypár sort, hátha el tudnám adni ötletnek az oviban...Az ovis helyzet meg egyszerűen katasztrófa!! Én most épp 66 elutasító határozatot viszek a postára...az 51 helyünkre 122-en jelentkeztek, s mind úgymond körzetes. :(

Viki írta...

Veresegyházán van a Macifarm. Itt van a honlapjuk:
http://www.medveotthon.hu/
Sokszor voltunk már, de igazság szerint 2 óránál többet (és ebben már egy uzsizás is benne van) még soha nem voltunk ott. Ezért nem tudom, hogy egész napos programnak mennyire jó illetve tartottam is tőle, hogy unatkozni fogunk a végén. Mondjuk van ugrálóvár és pár gyerekjáték, de ez inkább egy délelőtti program lehet. Annak viszont nagyon jó! Lehet mézzel etetni a macikat, vannak farkasok is. A gyerekeim mindig nagyon élvezik.:)

66 elutasítás??? Nem semmi.:(

 

Made by Lena