2008. május 5., hétfő

Füvesítés


Tegnap kisebb csoda történt nálunk.;-) Azaz sikerült befejeznünk a füvesítést! El sem hiszem! Még fűhengert is kaptunk kölcsön, úgyhogy nagyon profi lett a végén.
Pont jól időzítettünk, mert ma egész délután szakadt az eső. Remélem, nagyon nem mossa ki a földből a magokat, de legalább nem kell öntözni.:)
Délben amúgy az első adag záport a nyakunkba kaptuk. Elsétáltunk a játszótérre és hazafelé egyik pillanatról a másikra elkezdett ömleni az eső. Már csak öt percre voltunk a házunktól, de totál eláztunk. Dávidot felemeltem és úgy próbáltam futni. Közben sajnálattal állapítottam meg, hogy pocsék az erőnlétem. Így elég hamar sétára váltottam. Főleg mivel addigra már úgyis bőrig áztunk, akkor meg minek strapáljam magam.:)

4 megjegyzés:

amilgade írta...

Éljen a fűvesítés! Most már csak heteket kell várni, hogy kikeljen, közben meg mindig locsolni!! ;-) :D Egyébként én utálom a fűvesítést!! Kihagynám, ha lehetne!!

Viki írta...

Ja, jó buli lesz! Az a legrosszabb, hogy a fiúk most ki vannak zárva a kertből. Eddig elég jól viselik, de hetekig???

amilgade írta...

Feladod, és reménykedsz, hogy a fű kibírja. Nálunk Macus játszján van ugyanez a gond. Sajnos a homokozó körül nem bírta.

Viki írta...

Ettől félek én is, hogy a fű maradna alul.Valamit majd kitalálok, ha már nagyon nem bírják.

 

Made by Lena