2008. május 18., vasárnap

Aerobic


A héten elkezdtem aerobicozni, komolyan!!! Ugyanis többen is azt mondták, hogy az izületi fájdalom legjobb ellenszere a mozgás. Mivel vasárnapra rendbe jött a térdem, ezért hétfőn úgy döntöttem, hogy randizom Cindyvel és Raduval. Tetszett, bár utána 2 napig alig tudtam mozogni.:) Illetve meg kellett állapítanom, hogy mennyire mindennapi dologgá vált azóta itthon is az ásványvíz.
Tizenéve, még videókazettán próbálkoztam utoljára ezzel a kazettával. Emlékszem, hogy akkoriban totál kibuktam azon, hogy arra buzdítanak, hogy igyunk vizet az edzés alatt (lehet, hogy csak az általam kifogott tesitanároknak volt a mániája, de rendesen rögzült bennem, hogy tesi óra előtt/közben nem iszunk, mert megfájdul a hasunk). Plusz azért is meg voltam róla győződve, hogy nem normálisak, mert ásványvizet isznak, azaz pénzt adnak a vííííízéééért! Ezen évekig nem tettem túl magam. Most viszont eleve úgy indítottam, hogy a legelérhetőbb helyre tettem az ásványvizet és alig vártam a fél perces szüneteket, hogy ihassak (20 évesen pedig ezekben a szünetekben csak malmoztam és hülyének néztem őket:))

2 megjegyzés:

amilgade írta...

hehe... Képzeld én is erre a kazira tornáztam kb 12-13 éve!!!! Én nagyon szerettem!!! Már akkor is vedeltem a vizet közben. Bár annyiban igazuk volt a tesi tanároknak, ha sokat iszunk, hányigerünk lesz. Nekem volt!

Viki írta...

:))ismét eltaláltuk. Nekem meglepő módon semmi problémát nem okoz közben a víz, ma is döntöttem magamba.:)
Mindhárom DVD-jét megvettem múlt héten és felváltva csinálgatom, hogy ne legyen uncsi.Szerintem mindegyik jó.

 

Made by Lena