2008. október 22., szerda

Nem kellett volna...



...jelentkeznem erre az angyalos dologra.:((( Ugyanis tök profin varr mindenki és holt ciki lesz elküldeni, amiket csinálgatok.:(( Naívan azt gondoltam, hogy ez egy jó kis játék lesz, de ahogy nézegetem a blogokat, mindenki tökéletes szinten varr és senki nem volt olyan hülye, mint én. Nevezetesen, ha áprilisban még a cérnát sem tudta befűzni a varrógépbe, akkor nem ugrál, hanem szépen megtanul varrni és csak utána akar ajándékozgatni.
Azért vagyok most extra szinten elkeseredve, mert egész este egy füzetborítót varrtam és pocsék lett. Mármint az elvárt szinthez képest. Nekem itthoni használatra persze jó lesz, csak éppen mit fogok küldeni egy hét múlva??? A végén kell keresnem egy varrónőt és varratni 3 ajándékot.:)



2 megjegyzés:

amilgade írta...

Nekem teljesen tökéletesnek tűnik! ;-) Nem hiszem, hogy bárki is reklamálna, hogy milyen szinten tudsz varrni. A többieké sem biztos, hogy olyan vérprofi cuccos, lehet, hogy csak annak látszik! ;-)

Viki írta...

Persze, mert a belsejét nem mutattam meg.:) Ááá, kívülről is van baja: a farkasfog nem fedi mindenhol a varrást és a cérna összehúzta az anyagot néhol. Csak nem tudom, hogy ilyenkor mit kell állítani a varrógépen. Mindegy, van másik ötletem, hogy mit csináljak, az talán jobban sikerül.:)
És köszönöm a bíztatást!

 

Made by Lena