2008. október 24., péntek

A tegnapi nap...


...abszolút kiütött.
Úgy kezdődött, hogy éjjel egykor szerettem volna aludni menni, de Kristóf felébredt és sírt, hogy fáj a füle. Frankó. Okt. 23-án éjjel, 4 napos ünnep legelején. Két órán át szenvedett, hogy mégsem a füle, hanem a feje vagy a torka vagy csak pisilnie kell. Végül 3-kor elaludtunk és másnap egész délelőtt jól volt. Rendben van, nem volt olyan akítv, de semmit nem fájlalt. Köhögni, pedig az egész család köhög és torokgyulladásunk is van, ezért nem volt kirívó, hogy nem pörög ezerrel. Ebéd utáni alváskor viszont megint elkezdett sírni, hogy fáj a füle és picit be is lázadosott. Felhívtam a Heim Pált, hogy mehetünk-e, de kiderült, hogy a János kórház az ügyeletes. Budán. Okt. 23-án, amikor a fél város le van zárva. Még jó, hogy az M0-t már átadták, mert így viszonylag fájdalommentesen beértünk a kórházba. Az orvos kiakasztott, de magyar eü. megszoktam. A lényeg, hogy írt fel antibiotikumot, ami annyira jó, hogy ma már egyáltalán nem is fájlalta Kristóf a fülét. Valószínűleg még az elején elcsíptük, mert a bal fülének semmi baja, a jobbra mondta a doki, hogy kezdődő középfülgyulladás. Amúgy végig attól rettegtem, hogy felszúrják neki (5-6 alkalommal átéltem gyerekként), de szerencsére ma már nem divat mint ahogyan tegnap azt megtudtam. Este nyolckor kerültek ágyba a gyerekek és mondtam Ákosnak, hogy picit én is ledőlök. Állítólag egy perccel később már aludtam és ma reggel fél nyolckor ébredtem fel.:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Szegény Kristóf!! Még jó, hogy időben elkaptátok!
Neked meg többet kellene pihenned! Még kidőlsz a gyerekek mellől! Vigyázz magadra!!! ;-)

Viki írta...

Még az a szerencse, hogy már meg tudja mondani mi fáj. Különben rá nem jöttem volna, hogy a füle, hanem a köhögésre fogtam volna.

Mostanában álladóan alszom délutánonként is, este is.:( Mármint csütörtök este óta. Valszeg pótol a szervezetem...a sálat sem volt kedvem megvarrni, pedig annyira tetszik a prototípus!

 

Made by Lena