2008. szeptember 30., kedd

Már úton van!:)


Vasárnap este megrendeltem az 123Stitch oldaláról a kiteket és egy ollót! Ma néztem a postafiókot és tegnapi dátummal írták, hogy postázásra került!!!:) Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt ér ide.

Sandra Gulland: Napóleon felesége


Tetszett és az előző kötet is (Napóleon menyasszonya). Azért is volt érdekes, mert nemrég olvastam Juliette Benzonitól a "Szerelem és a halál játéka"-t, ami szintén a francia forradalom idején játszódik, női főszereplővel. Csak akkor a királypártiak szemszögéből olvastam az 1789-es és utána következő évekről, most pedig a köztársaságpártiak nézőpontját ismerhettem meg valamennyire. Bár korántsem ment bele annyira, mint Benzoni. Az viszont tetszett, hogy ugyanazokat az embereket, másik oldalról is megismerhettem és így kicsivel emberségesebbnek tűntek. Ettől függtelenül szerintem királypárti lettem volna.
Sandra Gulland írt egy harmadik kötetet is, de azt még nem sikerült megszereznem, addig viszont hamarosan elolvasok egy olyan könyvet, ami ugyanennek az időszaknak a hálószoba titkait fedi fel.:)
Sokkal érdekesebbek lettek volna a töri órák, ha ilyen könyveket ajánlottak volna hozzá.;-)

2008. szeptember 29., hétfő

Kiakadtam


"Ha nem tudja vállalni a 600 Forint kifizetését, akkor azt javaslom, hogy ma ne vegyen ki semmit."
Ezt a kedves mondatot sikerült ma összehoznia az egyik könyvtáros hapsinak, akinek amúgy a férfiassága ki is merül annyiban, hogy egyessel kezdődik a személyi száma. Komolyan azt fontolgattam, hogy lerúgom a fejét a mondat végén, csak nem vagyok elég laza.
A történet annyi, hogy nem találom az olvasójegyemet és nem is volt kedvem keresgélni. Máskor is kölcsönöztünk már úgy könyvet, hogy adtak egy ideiglenes papírt. Ma nem. Igaz, hogy ugyanabba a könyvtárba járunk, mármint intézményileg, de másik kerületbe igazoltunk át. Így ma megtudtam, hogy amit ott lehetett, azt itt nem lehet. Csak a miért-ről nem sikerült meggyőznie. Plusz volt egy megfelelő hangsúly is a mondathoz....és azt is tudni kell, hogy amióta olvasni tudok, azóta mindig min. 3-4 könyvtárnak a tagja vagyok és rendesen igénybe is veszem a szolgáltásaikat, azaz fizetek tagdíjat, késedelmi díjakat (sűrűn) és CD- ill. DVD kölcsönzésért is otthagytam már egy valag pénzt, de mivel a könyvtár tök jó dolog, ezért szívesen fizetek és nem érzem kidobott pénznek! Ehhez képest egy kerekfejű, puhány kis alak, akin látszik, hogy a könyvtárszak kényszermegoldás volt (csak azért fogalmazok ilyen körülményesen, mert nem akarom azt írni, hogy kisköcsög) így reagál, amikor rákérdezek valamire, ami az igazságérzetemet sérti.

2008. szeptember 28., vasárnap

Edényfogó kesztyű


Találtam rá egy szuper jó ötletet és szabásmintát. Csak azon gondolkozom, hogy elég, ha csak vatelint teszek az anyag közé? Nem fogja az úgy továbbra is vezetni a hőt? Lehet, hogy szét kellene vágnom az egyik edényfogómat...

Eredmény


Ma reggel már meg is kaptam Dávid laboreredményét! Gyengén pozitív még mindig, de ezt mondta is a doki, hogy valószínűleg így lesz. Csak az volt a lényeg, hogy rosszabb ne legyen, mint 3 hónappal ezelőtt. Úgyhogy most nem kell gyógyszert szednie Dávidnak, hanem fél év múlva lesz az utolsó vérvétel. Annak gondolom már negatívnak kell lennie.
Megnyugodtam valamennyire.

2008. szeptember 27., szombat

Gyönyörűségeim!


Vagy inkább drágaságaim?;-) Ma elszabadultam a Meseboltban és fantasztikus anyagokat találtam! Végre egy hely, ahol Tilda anyagokat is árulnak! Plusz vettem gyapjúcérnákat, hogy a feliratokat ne kézzel kelljen hímezgetnem. A lustaság fél egészség.:) Igaz, ára van!


2008. szeptember 26., péntek

Szerelem!


Ez az első pillantásra az volt, de eddig sehol nem találtam meg fonallal, anyaggal mindennel együtt. Ma viszont Amilgade-nak köszönhetően, IGEN! Az 1-2-3 Stitch honlapján. Csak nem tudom, hogy meg merjem-e rendelni. Rendelt már valaki innen, aki olvas?:) Félek a magyar postától is...De annyira szeretném!!!

Átlátszó cérna


Tegnap vettem átlátszó cérnát! Ha már nem tudok szépen varrni, legalább a cérna ne legyen feltűnő.;-)

Bab


Kiderült, hogy Kristóf undorodik a babtól...
Tegnap babfőzelék volt az oviban valamilyen hússal. A húst nagy lelkesen kiválogatta és a főzelék levét is ette, de 3 szem bab belekeveredett a szájába és mondta az óvó néni is, hogy olyankor összerázkódott. Ma hajnali négykor pedig életében először hányt. (gyorsan fel akart zárkózni Dávid mögé) Szerencsére csak egyszer, azóta teljesen rendbe jött, de amint kimondom a "bab" szót, rögtön kiakad. Na jó, csak kétszer próbáltam, először kíváncsiságból, később pedig, hogy megbizonyosodjam a dologról.

2008. szeptember 25., csütörtök

Esernyő


Ma is sikerült elhagynom egy esernyőt. Ugyanis a doki után nem jöttünk azonnal haza, hanem bementünk a West Endbe, mert a varrógépes és a kézimunka üzletbe be szerettem volna menni. Végül bejátszott egy C&A is. A lényeg, hogy amint beértünk, rögtön levettem Dávidról a dzsekijét, plusz az enyémet is, ezen kívül a kezemben volt Dávid vizes esőkabátja, az esernyőm és az agyon tömött táskám, amiből szintén féltem, hogy kiesik valami. Ráadásul Dávid egyfolytában a szökőkúthoz akart menni, aminek viszont nem csináltak védőkorlátot, így totál veszélyes, hogy beleesik a gyerek. Ezért miközben ezt a rengeteg dolgot próbáltam egyenletesen elosztani az egy darab kezemben és a másikkal nagy nehezen elkaptam Dávidot, az esernyő valahogy meglógott. Fél órával később lett csak hiányérzetem és akkor jöttem rá. Persze, hiába mentünk vissza minden üzletbe és a szökőkúthoz is, sehol nem volt és az információnál sem adták le. De hogy 30 perc alatt is ellopjanak valamit!!! Még jó, hogy délben már nem esett az eső!

Kontroll


Voltam ma reggel Dáviddal vérvételen. A Lyme kontroll lett esedékes. Nagyon fostam, hogy megint bénázni fognak és nem sikerül csak sokadszorra megszúrni a gyereket. Itthon megtettem, amit tudtam, jól beitattam. Szegényt úgy sajnáltam, mert totál fel volt dobva, hogy buszozunk, metrózunk, így csak az utazás 40. percében jutott eszébe megkérdezni, hogy hova is megyünk. Eltereltem a figyelmét. Inkább megitattam. Végül a rendelő előtt vallottam be neki, hogy mi volt az úticélunk, de amúgy is rájött, mert azonnal sírni kezdett, amint meglátta az épületet. Szerencsére ma elsőre összehozták a kézfejéből. Utána kapott csokit is a doktor bácsitól, aki komolyan nagyon rendes! Szerintem lelkiismeretfurdalása van, ha ilyen kicsi gyereket kell megszúrnia, mert a saját kezéből etette Dávidot, nehogy Dádi összecsokizza a kezét.:) Ettől függetlenül adott egy zsepit is, hátha mégis.:) Közben az asszisztensnő összegyűjtött 5 db matricát is, így teljesen lenyugodva jöttünk ki a rendelőből. Pár nap múlva megtudom az eredményt, de remélem, hogy legközelebb csak 6 hónap múlva kell mennünk!

2008. szeptember 24., szerda

Csigák


Az előbb fejeztem be ezt a két kis Tilda csigát a srácoknak. Meglepi lesz holnap reggelre. Annyira nem vagyok elégedett velük (mármint a csigákkal), pl. nem sikerült túl szépre tömnöm a csigaházat a csíkosnál, ráadásul a házat kézzel kellett hozzávarrni a testhez...de azért remélem kishapsikáimnak tetszik majd.
A rejtett öltést empirikus úton próbálom meg elsajátítani, de lehet, hogy iskolát kellene váltanom.;-)


Jaaa, és majdnem elfelejtettem, hogy a szabásmintáért köszönet Gyorkesznek!:)

2008. szeptember 23., kedd

Pech


15 évesen eltörtem a karomat. Azt mondták, hogy öreg koromban érzékeny lesz a frontokra. Már 10 perce nyilalgat pont a törés helyén. Hogy' okozhat ennyi gondot egy kéz? Most még matek korrepetálásra is járhatok vele!

Szívek



Ezekre a fából készült szívekre teljesen véletlenül bukkantam rá az egyik üzletben. Azt nem tudom, hogy mi lesz a sorsuk, de nagyon megtetszettek! A kis rózsákat pedig majd hímzéshez szeretném dekorációként használni.



Anyagok


Végre találtam pár csíkos anyagot a hétvégén. (és virágost:)) Ugyanis hiánycikk. Vagy csak nem divat. Mindenesetre kockás és pöttyös anyagokkal Dunát lehet rekeszteni, a csíkosért pedig körbe kell járni a fél világot. És még így sem találtam piros-fehér vékony csíkost!

:)


Nem gondoltam volna, hogy az alábbi mondatot egyszer a gyakorlatban is használni fogom, de tegnap sikerült egy olyan szituba keverednem, ráadásul a mutterommal(!), hogy elhangzott a számból:
"Ha ez itt egy tampon a fülem mögött, akkor hol a picsában van a ceruzám?"
Na annyira nem volt vészes, csak annyi történt, hogy anyu nagy örömködve elővett egy kenőcsöt, hogy ezt nekem hozta a fülem mögé az ekcémámra. Ránéztem a tubusra, megállapítottam, hogy ismerem, sőt már használtam is. Ugyanis nekem is felírták már. A nőgyógyászaton.

2008. szeptember 22., hétfő

Ragasztófátyol


Eszméletlenül jó találmány!!! Eredetileg az apró patchwork díszekhez vettem, hogy ne kelljen a varrással szenvedni, de minden üzletben azt mondták, hogy ez egy 1-2-3 cm széles csík, mert a szegélyekhez való. Annyira nem gondoltam bele, hogy azokhoz miért is jó.
Tegnap viszont vettem 2 nadrágot magamnak és természetesen hosszúak. Viszont picit elasztikus anyagból vannak, ezért úgy gondoltam, hogy megkímélem az idegeimet és a varrógépet egyaránt, ezért átgondoltam ezt a ragasztófátylas ötletet és nem is tűnt rossznak. Végül kiderült, hogy zseniális! Varrógép nélkül profin fel lehet hajtani minden nadrágot!!! Mivel csak 1 m-t vettem a szalagból, így az egyik nadrágommal végeztem csak, de 10 perc alatt elkészültem, ebből legalább 5 perc azzal telt el, hogy tétováztam az ollóval a kezemben, hogy bele merjek-e vágni a nadrág szárába.;-)

2008. szeptember 21., vasárnap

Őstehetség vagyok:)


Végre kiderült, hogy mihez van érzékem!!!:) Csontra tudok 3 ill. 5 ml-t önteni a gyógyszeres mérőpoharakba! És rögtön egymás után! Tehát érzitek, nem arról van szó, hogy beállt a kezem pl. a 3-ra.;-)
Már csak arra kell nagyon összpontosítani, hogy melyik gyerek melyiket issza meg. Ugyanis most éppen köhög mindkettő és szerencsére azonos, száraz köhögésük van, ezért legalább ugyanazt a gyógyszert kapják.

2008. szeptember 20., szombat

Füzetborító

Végre kaptam egy olyan határidő naplót, ami szeptembertől kezdődik és augusztusig tart! Ugyanis tavaly augusztusban elkövettem azt a hibát, hogy beleszerettem egy Micimackós határidőnaplóba, aminek ilyen beosztása volt. Valszeg kislányoknak készült leckefüzetfélének.:) Na és most 20 napja nincs naptáram és kezdek megőrülni, mert a kockásfülű nyulas üzenőfalamat is telefírkáltam már a szeptember végi - október elejei programokkal. Ráadásul állanódan attól félek, hogy elfelejtek valamit.
Ezért nagyon megörültem, amikor ma rábukkantam erre a kis tanári határidőnaplóra.

Csak éppen a külseje nem tetszik, lévén nem igazán vagyok tanár.:)

Ugyanakkor már pár hete szeretném kipróbálni a farkasfog (mint díszítő elem) varrását. Így hát a fenti két dolgot összekapcsolta az agyam és rájöttem, hogy füzetborítót kell terveznem és varrnom.:) És lőn.





2008. szeptember 18., csütörtök

PIF ajándékom 2.


Ma szerencsésen célba ért az ajándékom Amilgadénak.:) Tegnap postáztam és ma egész nap azon izgultam, hogy tetszenek-e neki az apróságok. A nagy részét lefényképeztem még csomagolás előtt.

Annyira nem lett jó a kép, de Amilgade is feltette a blogjába és neki profibban sikerült.;-)

2008. szeptember 17., szerda

Láz


Megkértem az előbb Ákost nézze meg ő is Dávidot, mert szerintem tök lázas, de nem szeretném felhergelni a lázmérővel, mert abból mindig nagy ordítás van és nehogy elhányja magát miatta. (amúgy már jól volt délután). Megfogja Ákos is és közli, hogy "áááá, nem is lázas". Néztem rá, hogy mi van, majd megfogtam a homlokát és ő is tök forró volt. Szerencsére Ákos sírás nélkül hagyta mérni a lázát és 38,4, így a gyerek min. 39 volt. Úgyhogy kapott egy kúpot (nem Ákos), szintén nagy kiabálás közepette, de nagyon bízom benne, hogy holnap már nem lesz rosszul.
Apjukról meg nem is beszélek! Naná, hogy a szabija alatt lesz beteg!!! Amikor a hétre még be volt ígérve nekem egy szabadnap!
Mellesleg már megint én tartom a legtovább magam a bacik ellen a családban...de tuti, hogy a nők csak azért nem betegednek meg azonnal, mert különben ki pátyolgatná a FÉRFIakat?!;-)

Kinyírtam...


...a napirendemet!Értelmetlen és hülyeség és betarthatatlan!:)))
Csak arra volt jó, hogy elvegye a kedvemet a varrástól. Bár ez az én hülyeségem. Ugyanis az történt, hogy egyáltalán nem volt kedvem varrni, amikor azt olvastam, hogy varrás. Pedig pont azért találtam ki ezt az egész beosztást, hogy ne csak a varrással menjen el minden estém. Lehet, hogy mégis elérte a célját?;-)
Megvan! Olyan órarendet kell csinálni, hogy filmnézés, internetezés, plafonbámulás és akkor tuti leülnék tanulni.:))

Büszkeségem


Kristóf ma nagy lelkesen a kezembe nyomott kettő papírt, amikor hazaértek. Két feladatlap volt, mindkettőt hibátlanul csinálta meg, sőt az egyikre még rá is írta az óvónéni, hogy "gyönyörű"! Olyan büszke voltam!!! Plusz annyira meghatódtam, hogy majdnem elsírtam magam.:) Ezt egyébként nagymamámtól örökölhettem, mert ő egy sima telefonos szülinapi felköszöntést sem tud végigmondani sírás nélkül. Ezen régebben én is mindig mosolyogtam a család többi tagjával együtt, de amióta Kristóf megszületett, egyre gyakrabban veszem észre magamon én is, hogy nehezen tartom vissza az örömkönnyeket.
Na de a feladatokra visszatárve: az egyiken az volt a feladat, hogy volt 12 téglalap és mindegyikben különböző mennyiségű ábrák, pl. 2 napocska, 5 halacska, 4 virág és a gyerekeknek meg kellett számolniuk és annyi pöttyöt rajzolni a téglalapba, ahány ábra volt. Mind a tizenkettőt jól csinálta Kristóf!:) Csak éppen pöttyöt rajzolni nem tud!;-) Girbegurba karikák voltak, így a számolás helyett nekünk ezt kell gyakorolni.:)
A másik feladatlapon pedig volt pl. egy három gombócos fagyi a sor elején, és utána rajzoltak még négyféle fagyit és ki kellett színezni azt, amelyik ugyanolyan, mint az első. Öt ilyen sor volt, a legutolsó egy nagyon aprólékosan megrajzolt gyertya és azt is eltalálta a tündérokoskishapsim.:))))

Újabb betegség


Pont ma reggel mondtam Ákosnak, hogy még ma kap Dávid köhögés elleni gyógyszert, de gyakorlatilag már gyógyultnak mondható mindkét gyermek. El is vittem Kristófot az oviba és mire hazaértem, Dávid teljesen lehangolt volt, panaszkodott, hogy fáj a pocija és bújt hozzám. Majd öt perc múlva kitaccsolt. Még szerencse, hogy Ákos szabin van a héten, így felmosott mindent (csak a reggeli jött vissza), amíg rendbe szedtem magunkat. Majd negyed óra múlva jött a második forduló. Azóta, azaz 4 órája, folyamatosan Kisvakond DVD-ket nézegettünk, apró kortyokban teát iszogatott és azt mondja, hogy már nem fáj a pocakja. Közben már Kritsófot is hazahozta Ákos az oviból és most éppen alszanak.
Valószínűleg az a vírus lehet, amivel hétvégén Kristóf küzdött, csak Dávidnál nem hasmenés van, hanem hányás. Dél körül 38 fokos lett a láza is, ezért gondolom, hogy nem sima gyomorrontás. Persze gyerekdoki csak délután lesz, de valószínűleg csak telefonos konzultációt tartunk majd.

2008. szeptember 13., szombat

A "miért"


Nem, nem készülök visszamenni dolgozni.:) Csak felkészülök arra a szitura, ha bármilyen okból kénytelen lennék visszamenni.
Erre még nyár elején mutatott rá az egyik (még gyermektelen) barátnőm, hogy szerinte elég veszélyes itthon maradnom, mert mi van, ha Ákos meghal. Ott maradok 2 gyerekkel, munka nélkül. És igaza van. De akkor azzal érveltem, hogy mi van akkor, ha én azért halok meg, mert elmentem dolgozni és pont munkába menet üt el pl. egy autó. Kb. ugyanakkora esélye van szerintem mindkettőnek; remélem, hogy minimális.
Viszont abban igaza van, hogy ne érjen készületlenül semmilyen nem kívánatos esemény. Így azt szűrtem le a beszélgetésünkből, hogy folyamatosan toppon kell lennem. Vagy legalábbis törekedni rá.;-)

Megjegyzés

Kár, hogy ezt úgysem fogom betartani, pedig milyen edzett, okos és kreatív csaj lennék egy év múlva!!!;-)

Megszületett:)


Rendszerezés



Rájöttem, hogy szükségem van egy órarendre. Különben csak kapkodok összevissza esténként. Szóval a következő "tantárgyaim" lesznek: angol, német, számvitel, adózás, hímzés, varrás, subázás és tesi. Az óraszámokat még nem tudom.:) Az viszont biztos, hogy házit nem adok magamnak!;-)

Csúnyán rászaladtam...


... a "Hétfőre 2 főre" című könyvre.
Ugyanis a könyvesboltban csak úgy megakadt rajta a szemem, belelapozgattam, de nem tudtam eldönteni, hogy kell-e ez nekem, amikor is a tartalomjegyzékében megláttam a "lángos" szót. Itt eldőlt a kérdés, irány a pénztár.
Az előbb gondoltam, hogy megpróbálkoznék azzal a lángoskészítéssel, erre mit találok a 232. oldalon a recept helyett??? A következő olvasható: "Ne vacakoljunk vele otthon, hanem szombat délelőtt ballagjunk el a legközelebbi piacra, és a bevásárlás végeztével keressük fel a testes lángosos nénit-bácsit."
Ha éppen nem lennék rákattanva a lángosra és nem e miatt vettem volna meg ezt a könyvet, akkor talán még értékelném is a humorukat, de így... elég sok csúnya gondolat megfordult a fejemben. Annyit mindenesetre megtanultam, hogy legközelebb, ha beindulok egy kajára, akkor még a könyvesboltban ellenőrzöm, hogy az adott könyv valóban tartalmazza-e a leírást is, vagy csak qrva vicces.

2008. szeptember 12., péntek

Csipketartó


Mivel ma gyakorlatilag egész nap DVD-t néztek a fiúk, ezért több időm volt blogokat böngészni. Így láttam valamelyik külföldi blogon egy virágos mintájú bobinát, csak éppen csipke volt rajta, fonal helyett. Naaagyon megtetszett és sajnálkoztam, hogy nálunk nem lehet ilyet kapni. Majd kb fél órával később, miközben pakoltam be a mosogatógépbe az edényeket, csaptam a homlokomra, hogy "Hahóóó, milyen papírokat is rendeltél pont a napokban!?" Úgyhogy az elmúlt 20 percben ezt a két kis gyönyörűséget hoztam össze.:)) Még lehet finomítani a technikámon és szebben kivágni a kartont, de azért így is megtartom őket! Majd a zsinórjaimnak is készítek párat.
Cipősdoboz tetejét használtam középső kartonként és arra ragasztottam fel kétoldalról a papírokat. Szalvétatechnikával talán még szebb lenne, csak mivel már 3 éve nem használtam a szalvétatechnikás ragasztómat, így beszáradt. Lakkom is kevés volt, szóval maradt a mezei ragasztó.:)

Kincsek!!!


Ezeket tegnap hozta a postás!:) Kemény 2 órás melóm fekszik benne.;-) Ugyanis ennyi ideig tartott mire leadtam ezt a megrendelést. Annyi gyönyörűséget találtam, hogy alig tudtam választani.



2 hét!


Kíváncsi voltam, meddig bírja Kristóf komolyabb betegség nélkül az ovit. Tegnap délután kiderült. Kettő hétig. Délutánra 38,4 lett a láza, azóta csillapítjuk, de ma reggel is 38.8-ra felment. Plusz hasmenés. Remélem, Dávid nem kapja el, mert szegénykém még csak most kezd kilábalni a náthából.

2008. szeptember 11., csütörtök

Beszólás


Dávid múlt hét szombat óta taknyos, de semmi különös egyéb tünete nem volt, így tegnapig nem is foglalkoztam vele. Plusz amúgy is jön ki hátul egy rágófoga, ezért naponta négyszer kell pólót cserélni, mert egyfolytában folyik a nyála (is). Tegnap viszont elkezdett köhögni is, ami azért zavaró, mert orrfújás helyett köhögőrohamot kap. Így ma elsétáltam vele a dokihoz.
Úgy gondoltam, hogy nem harangozom be rögtön induláskor, hogy hova megyünk, mert akkor a 15 perces sétát 1 óra alatt tennénk meg, nagy hiszti közepette. Öt percre lehettünk, amikor elkezdett szemerkélni az eső, ezért felvettem Dávidot, hogy gyorsabban menjünk és közben el is árultam neki, hogy igaziból mi az úticélunk. Volt nagy tiltakozás. Közben jön velünk szembe két középkorú nő és az egyik elkezdi magyarázni, hogy ekkora gyereknek már nem kézben van a helye. Udvariasan megjegyeztem, hogy esik az eső, erre elkezdett magyarázni a nő, hogy attól még, hogy esik blablabla. Nem is hallottam, hogy mit mond, mert közben már elmentünk egymás mellett, de nagyon felnyomta az agyamat, úgyhogy hátra sem nézve visszakiabáltam, neki, hogy "Ne szóljon bele, mit csinálok és különben is beteg a gyerek!" Nem tudom, mit reagált, mert nem hallottam és nem is érdekelt. Csak totál kiakadtam, hogy mi a tökömért kell osztania az észt minden vadidegennek. Amúgy is nyűgös volt a gyerek a kezemben, én sem voltam feldobva, hogy 15 kilót kell cipelgetnem erőltetett tempóban szemerkélő esőben és az orvossal való találkozást sem vártam, szóval alapjáraton is tele volt a hócipőm, erre még ilyen okostojásokkal is legyek toleráns??? Hát persze.

2008. szeptember 10., szerda

Christopher Moore: Vérszívó démonok

Két délután alatt letudtam és nagyon kellemes kis könyv, bár valószínűleg csak annak tetszik, aki a vámpíros könyveket szereti. Ha író lennék, ilyesmit szeretnék írni.
Nem röhögtem Halálra magam rajta, bár volt 1 oldal, aminek gyakorlatilag minden mondatán kitört belőlem a röhögés. Pedig hősiesen próbáltam elnyomni, ugyanis a srácok alvásidejében olvastam, de ezáltal csak azt értem el, hogy szó szerint kirobbant belőlem a jókedv és jóval hangosabb lettem, mintha spontán elengedtem volna magam.

Zsepitartó



Ezt a kis tároló zacskót most varrtam. Igaziból sokkal nagyobbra számítottam.:) Nem is igazán tudtam, hogy mit kezdjek vele, de mivel estére totál náthás lettem és rengeteg zsepi volt körülöttem, így jött az ötlet, hogy zsepiket tegyek bele.

Az íves szegély varrásával ma próbálkoztam először. Bár ez a kép alapján is elég egyértelmű.;-)
 

Made by Lena